logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Кві
2024

Рада з якості реалізації проєкту DigiFLEd

     28 березня 2024 року відбулося засідання Ради з якості реалізації проєкту DigiFLEd, яке очолили координатори проєкту Кетлін Мур та Юлія Шумілова (університет Тампере, Фінляндія), за участю представників дев’яти університетів-партнерів. У проекті DigiFLEd кафедра германської філології, зокрема координатор проєкту від МНУ завідуюча кафедри германської філології Тетяна Мироненко та адміністратор проєкту доцент Леся Добровольська відповідає за забезпечення якості реалізації проєкту.

     Під час засідання були обговорені ключові питання: затвердження Плану дисемінації проєкту DigiFLEd та перегляд структури веб-сайту. Особливий акцент у Плані дисемінації проєкту DigiFLEd зосереджується на максимальному охопленні аудиторії, яка включає не лише партнерів та їхні установи, а й осіб поза консорціумом. Цільова аудиторія включає в себе вчених, дослідників та адміністративний персонал вищих навчальних закладів, шкільних вчителів, студентів, аспірантів та абітурієнтів та стейкхолдерів.

     Основним інструментом для публічного поширення результатів проєкту та новин створено веб-сайт DigiFLEd за адресою https://digifled.eu/, як головне джерело інформації про діяльність та досягнення проєкту. Інформація на веб-сторінках університетів –партнерів регулярно оновлюється для своєчасного інформування про реалізацією проєкту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*