logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Кві
2024

На хвилі модернізації освіти

     На кафедрі германської філології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського спільно з громадською організацією «Асоціація вчителів англійської мови “TESOL-Україна”», пройшла відкрита лекція «Нові можливості, нові рішення для покращення вивчення англійської мови»; Лекцію у форматі дискусії провів професор Девід Марш, доктор філософії, член Королівського товариства мистецтв, Великобританія, член Консультативної ради EduCluster Finland та директор MED, Фінляндія. Ініціатори та модератори заходу засновник методики предметно-мовного інтегрованого навчання Девід Марш, завідуюча кафедри Тетяна Мироненко і доцент Леся Добровольська.

     До участі у заході були запрошені викладачі університетів Миколаєва, вчителі міста та області, а також освітяни зі Львова, Харкова, Запоріжжя, Кривого Рогу, Вінниці, Києва та інших міст України та Канади. Загалом лекцію відвідало та позитивно відмітило 88 учасників.

     Професор Марш висвітлив питання щодо компетенцій якими вчителі і викладачі мають володіти, методики застосування штучного інтелекту, етичних проблем пов’язаних із цим питанням, та використання предметно-мовного інтегрованого навчання іноземним мовам.

     Питання лекції віддзеркалюють роботу колективу кафедри в рамках попередніх проєктів DeTEL (Tempus), MultiEd (Erasmus+) та поточного проєкт DigiFLEd (Erasmus+) і сприяють наступності та стійкості проєктів спрямованих на модернізацію освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*