logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Чер
2024

Участь кафедри економіки, менеджменту та фінансів у ХІV Всеукраїнській науково-практичній конференції «Наука. Студентство. Сучасність»

     17 травня 2023 року розпочала свою роботу ХІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Наука. Студентство. Сучасність.” Кафедра економіки, менеджменту та фінансів активно взяла участь у цій конференції. Секційне засідання економічного спрямування відбулося в контексті обговорення актуальної теми: «СИНЕРГІЯ ЕКОНОМІКИ ТА КРЕАТИВНОСТІ: ПЕРСПЕКТИВИ, ВИКЛИКИ ТА СТРАТЕГІЇ КРОССЕКТОРАЛЬНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА». Модераторами заходу були: Данік Наталія Вадимівна, к.е.н, доцентка кафедри економіки, менеджменту та фінансів та Волошина-Сідей Вікторія Вадимівна, к.е.н., старша викладачка кафедри економіки, менеджменту та фінансів. Під час секційного засідання конференції молоді науковці, аспіранти та здобувачі вищої освіти мали змогу презентувати результати своїх досліджень. Кожна тема дійсно є важливою в контексті синергії креативу та розвитку економіки.

     18 травня відбулася зустріч у рамках завершення роботи конференції та підбиття її підсумків, основною ціллю зустрічі була дискусія на тему: «РОЛЬ ОСВІТИ ТА ІННОВАЦІЙ У РОЗВИТКУ КРЕАТИВНОЇ ЕКОНОМІКИ». Дискусійна панель була присвячена Всеукраїнському дню науки, який цього року відзначають 20 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*