logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Чер
2024

Програма психічного здоров’я та психосоціальної підтримки

     За участі ООН МІГРАЦІЇ та USAID 21 травня 2024 року в університеті імені В.О. Сухомлинського був проведений тренінг «Програма психічного здоров’я та психосоціальної підтримки».

     Мета тренінгу – розвиток стресостійкості особистості шляхом усвідомлення нею своєї життєвої позиції, формування ефективних комунікативних умінь у процесі спілкування, отримання навичок самоконтролю та конструктивного вияву негативних імпульсів у поведінці.

     Під час тренінгу викладачі актуалізували та візуалізували уявлення про стрес, емоції та почуття, що провокують стрес; про шкоду стресу для організму людини; вчились підвищувати загальний рівень стресостійкості шляхом формування навичок саморегуляції, розвитку соціального інтересу та внутрішньої впевненості. Тренінг з розвитку резильєнтності покликаний покращити ментальне здоров’я учасників.

     В ході заняття панували доброзичлива атмосфера, у викладачів та співробітників було наявне позитивне мислення, працювали на вдосконалення soft-skills, таких як цілеспрямованість, відповідальність, раціональний підхід до роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*