logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


31
Тра
2024

Захист курсових робіт

     28 травня 2024 року на базі кафедри економіки, менеджменту та фінансів Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського відбувся онлайн захист курсових робіт з дисципліни “Банківська система”. Студенти 3 курсу представили свої дослідження, виконані під керівництвом доцента Данік Наталії Вадимівни.

     Захід проходив у форматі відеоконференції, що дало можливість залучити до обговорення не лише студентів та викладачів кафедри, але й експертів із банківського сектору та інших академічних установ. Цей інтерактивний підхід забезпечив глибокий аналіз та обговорення робіт, що сприяло розвитку критичного мислення та професійних навичок у студентів.

     Тематика курсових робіт була різноманітною та актуальною. Серед досліджених питань були: сучасні тенденції розвитку банківської системи України, аналіз ризиків у банківській діяльності, вплив цифровізації на банківські послуги та інші. Всі роботи відзначалися високим рівнем теоретичного обґрунтування та практичною значущістю.

     Наталія Вадимівна Данік відзначила високий рівень підготовки студентів та їхню зацікавленість у тематиці досліджень. Вона також підкреслила важливість таких заходів для формування професійних компетенцій майбутніх фахівців фінансового сектору. “Цьогорічний захист курсових робіт показав, що наші студенти здатні не лише оволодіти теоретичними знаннями, але й застосовувати їх на практиці, аналізуючи реальні проблеми та пропонуючи шляхи їх вирішення. Ми пишаємося їхніми досягненнями і віримо в їхнє успішне професійне майбутнє,” – зазначила вона.

     Всі учасники отримали позитивні відгуки та цінні рекомендації для подальших досліджень та професійного розвитку. Завершенням заходу стало урочисте оголошення найкращих робіт, які отримали схвальні відгуки як викладачів, так і запрошених експертів.

     Кафедра економіки, менеджменту та фінансів МНУ ім. В.О. Сухомлинського і надалі планує продовжувати традицію проведення онлайн захистів, надаючи студентам можливість представити свої наукові досягнення широкій аудиторії та отримати безцінний досвід публічних виступів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*