logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Лип
2024

Навчальний візит команди МНУ до Університету Західної Македонії

     З 24 червня 2024 року представники кафедри германської філології МНУ імені В.О.Сухомлинського завідувач кафедри германської філології, доцент Тетяна Мироненко, доцент Леся Добровольська та старший викладач Ірина Шевченко взяли участь офлайн та онлайн у навчальному візиті до Університету Західної Македонії (м.Касторія, Греція) в рамках проєкту Еразмус+ КА2 DigiFLEd.

     Програма навчального візиту була різноманітна. Учасники відвідали семінари, де вивчали принципи мультимедійного навчання, створення інтерактивних додатків за допомогою PowerPoint та H5P, вчилися створювати живі книги, інтерактивні віртуальні реальності та сайти, обговорювали створення мультимедійного контенту та використання штучного інтелекту в професійній підготовці студентів.

     Протягом навчального візиту учасники відвідали лабораторі з сучасних цифрових технологій – Immersive Lab, що дало можливість учасникам переконатися в ефективності використання віртуальної (VR) та доповненої реальності (AR) в освітньому процесі. Використовуючи VR і AR реальність, студенти мають можливість відправлятись у віртуальні екскурсії та досліджувати країни, мову яких вони вивчають, що підвищить їх мотивацію та зацікавленість.

     Важливою частиною навчального візиту була культурна програма, організована командою Університету Західної Македонії яка надала партнерам можливість зануритись у стародавню культуру та історію Греції: відвідання старого міста Касторії, Касторіанського акваріуму та доісторичного поселення Лімнаойо за допомогою мобільних додатків, розроблених викладачами грецького ЗВО.

     На фінальній зустрічі навчального візиту учасники-партнери обговорили результати навчального візиту та перспективи застосовування набутих знань та навичок на практиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*