logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Вер
2024

Вітаємо із Днем знань!

     Шановні колеги, викладачі, студенти, аспіранти, співробітники університету вітаю з початком нового навчального року! З Днем знань ‒ святом, що слугує символом невпинного прагнення до пізнання світу, до розкриття професійних можливостей і фахового становлення.

     Дорогі першокурсники, вибудовуйте нові горизонти успіхів, сміливо йдіть до омріяної мети! Нехай новий навчальний рік буде успішним та пізнавальним для наших магістрантів. Бажаю вам здобути якісну освіту і стати конкурентоспроможними фахівцями, затребуваними спеціалістами, свідомими патріотами держави!

     Шановні викладачі нехай жага до знань наснажує вас новими ідеями та творчими задумами, висока любов до нашого університету та України окриляє на добрі справи, додає сил і завзяття!
Шановні співробітники університету бажаю вам успіхів у вашій кропіткій, нелегкий праці по збереженню та удосконаленню матеріально-технічної бази нашого університету.

     Отож зі світлими сподіваннями на перемогу, зі щирою вдячністю відважним ЗСУ, із глибокою шаною до полеглих у війні захисників ‒ упевнено крокуймо у щасливе і мирне майбутнє України! Вітаємо наших викладачів та колишніх студентів, які зі зброєю боронять нашу Незалежність. Склоняємо голову перед нашими героями, які загинули у війні за наше щасливе майбутнє України!

Академік Національної академії педагогічних наук України,

Валерій Будак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*