logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Кві
2016

День здоров’я

     7 квітня 2016 р. у Всесвітній день здоров’я в університеті відбулися спортивні змагання серед студентів. Організатори – викладачі кафедри фізичної культури та спорту. Урочисто право підняти прапор України надано Шелестюк Діані та Колодію Олегу – срібним призерам Кубку України з синхронних стрибків у воду.

     Із вітальним словом до присутніх звернулися перший проректор Володимир Криленко, нагородивши почесними грамотами, кубками та медалями Шелесюк Діану – срібного призера Кубку України з синхронних стрибків у воду, Колодія Олега – срібного призера Кубку України з синхронних стрибків у воду, Журбу Владислава – переможця Чемпіонату України з боротьби сумо, Хлюстіна Анатолія – переможця Чемпіонату України 2016 р., бронзового призера Чемпіонату Європи 2015, а також голова профкому студентів Олеся Олексюк, зауваживши, що в здоровому тілі здоровий дух – велике благо!

     Спартакіада включала змагання з футболу, волейболу, настільного тенісу та шахів.

     В іграх із волейболу І місце посіла команда факультету фізичної культури та спорту, ІІ – команда інституту історії, політології та права, ІІІ – команда механіко-математичного факультету.

     І місце у змаганнях із футболу виборола команда інституту історії, політології та права, ІІ – команда Коледжу, ІІІ місце розділили команди механіко-математичного факультету та факультету педагогіки та психології.

     І місце з настільного тенісу виборола команда факультету фізичної культури та спорту, ІІ – команда біологічного факультету, ІІІ – команда механіко-математичного факультету.

     І місце з шахів посіла команда факультету педагогіки та психології, ІІ – команда факультету фізичної культури та спорту, ІІІ – команда факультету іноземної філології.

     Дякуємо всім учасникам змагання та бажаємо подальшого натхнення у підкоренні нових олімпійських вершин!

1

2

3

4

5

6

7

9

DSCN6842

DSCN6845

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*