logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Кві
2016

Гімн пам’яті Героїв України

     12 квітня 2016 р. у Миколаївському міському палаці творчості учнів відбувся заключний тур міського конкурсу героїко-патріотичної пісні і танцю, організаторами та засновниками якого виступили: міська рада воїнів-інтернаціоналістів міста Миколаєва, управління з питань культури та охорони культурної спадщини, управління освіти, департамент праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, Миколаївський міський палац культури і мистецтв.

     Протягом березня-квітня 2016 р. у навчальних закладах і закладах культури міста пройшли відбіркові конкурсні тури. Свої таланти демонстрували сольні виконавці, ансамблі, хорові та хореографічні колективи міста.

     Виступ хорового колективу «Барви» (керівник І. П. Парфентьєва) кафедри музичного мистецтва та соціальної роботи Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та солістки Будинку творчості дітей та юнацтва Інгульського району Антоніни Лаврової (керівник Т. І. Табакар) із піснею «Гей, плине кача» прозвучав як гімн пам’яті Героїв України.

     Володарі Гран-прі та лауреати І, ІІ, ІІІ ступенів у всіх номінаціях і вікових категоріях будуть нагороджені під час гала-концерту 9 травня.

Прес-центр факультету педагогіки та психології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*