logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Лют
2015

Випуск магістрів 2015 року!

30 січня 2015 року в Миколаївському національному університеті імені В.О. Сухомлинського відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрам.

DSC_1656Із вітальним словом до випускників звернувся доктор технічних наук, професор, член-кореспондент Академії педагогічних наук України, заслужений діяч науки і техніки України, ректор Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського Валерій Дмитрович Будак, вручивши випускникам дипломи з відзнакою. Привітав магістрів і проректор із науково-педагогічної роботи, член асоціації випускників Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського Микола Ананійович Рехтета, вручивши дипломи студентам, які брали активну участь у житті університету протягом років навчання.

Вітали своїх випускників і директори інститутів та декани факультетів, а також голова студентського самоврядування Раду Максим.

Магістр філологічного факультету Олена Щербак від імені випускників 2015 року висловила слова вдячності всім викладачам Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського за прекрасні роки навчання та здобуті знання в стінах університету.

Яскравими були виступи учасників ТЦ «Естетика» та колективу сучасного танцю «Fashion».

Хай доля щедро дарує Вам, дорогі випускники, творче натхнення та невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного, а впевненість у собі додасть наснаги для написання нових сторінок історії Вашого життя!

Прес-центр
Миколаївського національного університету
імені В. О. Сухомлинського

 

 

DSC_1638

DSC_1614

DSC_1606

DSC_1591

DSC_1584

DSC_1558

DPP_157

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*