logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Кві
2016

VII Всеукраїнська науково-практична конференція «Наука. Студентство. Сучасність»

     21-22 квітня 2016 р. за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Миколаївської обласної державної адміністрації та Херсонського державного університету в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбулася VII Всеукраїнська науково-практична конференція «Наука. Студентство. Сучасність. Національно-патріотичне виховання дітей та молоді в умовах модернізаційних змін в Україні».

     Пленарне засідання розпочалося презентацією фільму «Військово-патріотичне виховання в МНУ імені В. О. Сухомлинського». Із вітальним словом до присутніх звернулися: дійсний член Академії педагогічних наук України, Академії вищої школи, Міжнародної Академії педагогічних і соціальних наук, Міжнародної слов’янської академії освіти імені Я. А. Коменського А. М. Богуш, заступник директора департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації Г. Л. Каськова, перший проректор університету В. І. Криленко.

     Під час роботи конференції діяло 9 секцій: «Виховання громадянина-патріота в історичному контексті», «Формування національно-мовної особистості в сучасному освітньому просторі», «Національне становлення особистості патріота в умовах ВНЗ», «Національні особливості в формуванні патріота України», «Військово-патріотичне виховання дітей та молоді на сучасному етапі розвитку України», «Інноваційні педагогічні технології у патріотичному вихованні дітей та молоді», «Психологічні засади національно-патріотичного виховання дітей та молоді», «Патріотичне виховання дітей та молоді засобами музичного мистецтва», «Національне виховання як складова всебічного розвитку дітей дошкільної та початкової освіти»; відбулися майстер-класи «Виховання патріотизму у дітей дошкільного віку та дітей молодшого шкільного віку», «Проективні методики та розвиток особистості: від образів несвідомого до свідомого сприйняття світу» від Психологічної служби університету; круглі столи «Інститути громадянського суспільства як основна складова національно-патріотичного виховання молоді міста», «Народ мій є, народ мій завжди буде…» та тренінги «Форми та партнери національно-патріотичного виховання дітей та молоді», «Національно-патріотичне виховання в умовах тимчасового дитячого колективу ДОТ».

     По закінченню конференції відбулося підведення підсумків, нагородження сертифікатами учасників.

20160422_105640

20160422_105757

20160422_110020

IMG_0007

IMG_0010

IMG_4249

001 (1)

002

003

004

007

008

009

010

011

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*