logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Кві
2016

Чорноморському регіональному співробітництву надано новий старт

     22-23 квітня 2016 р. в навчально-науковому інституті історії, політології та права відбулася міжнародна науково-практична конференція «Чорноморське регіональне співробітництво в контексті процесів європейської інтеграції». Робота здійснювалася у формі пленарного та секційних засідань.

     На пленарному засіданні виступили: Генеральний консул Республіки Болгарія в м. Одеса Дімітр Тучков, перший проректор Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського В. І. Криленко, завідувач кафедри політології Н. О. Ніколаєнко, радник голови Болгарської академії наук Велін Асенов Аргатскі, завідувач кафедри міжнародної економіки та менеджменту Т. В. Стройко; викладач Чорноморського державного університету імені Петра Могили В. М. Ярошенко.

     На пленарному засіданні було озвучено вітання від співорганізатора конференції директора Чорноморського інституту (м. Бургас, Республіка Болгарія) – Марусі Любчевої.

     У роботі конференції взяли участь понад 50 науковців, серед яких 10 представників із 5 держав.

     Актуальність проблем пов’язана з необхідністю дослідити характер, вектори міжнародних відносин і процесів безпеки в країнах Чорноморського регіону, сформулювати висновки щодо шляхів підтримки стабільності в регіоні, розвитку співробітництва як на міждержавному, так і багатосторонньому рівнях, виробити наукові рекомендації відносно оптимізації взаємодії України з причорноморськими державами, формування ефективної моделі забезпечення національної безпеки України в регіоні.

1913

1916

1922

1940

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*