logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Тра
2016

Відзначення 71-ї річниці Дня перемоги над німецько-фашистськими загарбниками

     6 травня 2016 р. адміністрація, професорсько-викладацький колектив, студентство Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського разом із ветеранами Великої Вітчизняної війни відзначали 71-у річницю з Дня перемоги над німецько-фашистськими загарбниками.

     Із вітальним словом до присутніх звернувся перший проректор університету В. І. Криленко, побажавши здоров’я та довголіття ветеранам, відваги та мужності захисникам України, які сьогодні оберігають нашу землю та мирного неба над головою всім присутнім. Голова Миколаївської міської ради ветеранів В. М. Ященко: «Хочу привітати в першу чергу ветеранів із Днем перемоги, побажати здоров’я, довголіття, благополуччя, миру». Голова ради ветеранів Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, полковник запасу Ю. О. Грицай: «Війна ввібрала в себе як радість перемог, так і гіркоту втрати, ввірвалася в кожну домівку; сьогодні немає сім’ї, якої б вона не торкнулася, вістрі пам’яті й досі щекочуть серця. Ми маємо пам’ятати минуле, щоб будувати майбутнє. З метою увіковічення пам’яті, університетською радою ветеранів створено аудиторію Бойової слави, де зібрано матеріали про учасників ВВВ, інтернаціоналістів, волонтерів, випускників військової кафедри – учасників АТО».

     Старший викладач інституту історії, політології та права, учасник бойових дій в зоні АТО О. І. Смирнов: «Три роки тому я собі й подумати не міг, що буду говорити слово на цій сцені як ветеран війни. Хочу привітати з Днем перемоги всіх нас і ветеранів, на вихованні яких ми зростали. Ветерани ВВВ навчили нас любити свою Батьківщину за що ми їм дуже вдячні. Сьогодні хотілося б побажати вже нашому поколінню молодих ветеранів такої ж перемоги, яку заслужили наші діти та прадіди і, звичайно, мирного неба, а ветеранам – міцного здоров’я, низький їм уклін».

     Тематичні композиції підготували хоровий колектив «Барви» (керівник І.П.Парфентьєва), студенти вокальної студії творчого центру «Естетика» «Art-music studio», колектив сучасної та народної хореографії «Freedom».

DSC_7348

DSC_7361

DSC_7367

DSC_7378

DSC_7385

DSC_7417

DSC_7418

DSC_7424

DSC_7428

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*