logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Тра
2016

День Європи в Миколаєві: МНУ імені В. О. Сухомлинського посів почесне ІІ місце серед презентацій європейських країн!

     21 травня 2016 р. Миколаїв святкував День Європи. Заходи на цей день включали і гастрономічний фестиваль національних страв країн-членів ЄС, європейську ходу за участю Миколаївського міського голови та почесних гостей – представників країн ЄС, конкурс презентацій країн-учасниць Євросоюзу на Кубок мера, участь в якому взяли студенти всіх вищих навчальних закладів міста та багато іншого.

     Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського презентував дві європейські країни – Німеччину та Болгарію, а також підготував національний румунський танець. Організацією масового дійства займалися всі факультети університету, інститут і Коледж за підтримки студентської ради університету та профспілкової організації.

     Ввечері на площі Соборній відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу презентацій країн-учасниць Євросоюзу на Кубок мера. Команда Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського посіла почесне ІІ місце серед команд! В якості нагороди хлопці та дівчата отримали 20 путівок на одну з баз в Коблево, а також безкоштовну вечірку в нічному клубі «Каприка» на 60 осіб.

     Ми вітаємо наших студентів з перемогою, пишаємося виступами наших команд! Так тримати! Адміністрації міста висловлюємо подяку за створене свято!

DSC_2116

DSC_2121

DSC_2123

DSC_2125

DSC_2245

DSC_2255

DSC_2257

DSC_2259

IMG_9659

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*