logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


07
Вер
2016

Міжнародний форум «Стратегічне лідерство для академічної доброчесності»

     16-17 вересня 2016 р. на факультеті іноземної філології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського за грантової підтримки Шведського Інституту та партнерства Посольства Швеції в Україні, Громадської організації «IntegrityAction» (Великобританія), Всеукраїнської громадської організації «Поруч», Луганського державного університету внутрішніх справ, Науково-популярного сайту «Освітні тренди» відбудеться міжнародний форум «Стратегічне лідерство для академічної доброчесності»

     Метою форуму є об’єднання випускників Шведського Інституту, які мають досвід педагогічної та соціальної діяльності за принципами доброчесності, а також представників різних освітніх і соціальних сфер задля ознайомлення з кращими міжнародними практиками впровадження академічної доброчесності, обговорення та розробки міждисциплінарного кодексу доброчесності для освіти.

     Цільова аудиторія форуму: викладачі університетів, аспіранти, молоді науковці, члени громадських організацій, вчителі, посадові особи, та всі зацікавлені в даному питанні.

     Завдання та очікувані результати форуму:

· Розширення та зміцнення мережі випускників Шведського Інституту;

· Формування чіткого розуміння концепції Академічної доброчесності, її законодавчих та економічних аспектів; останніх досліджень з академічної доброчесності та етики; знайомство з кращими міжнародними практиками, засобами та інструментами імплементації;

· Розвиток лідерських якостей, вміння працювати в команді, критичного мислення, здатності вирішувати проблеми;

· Поширення досвіду формування культури доброчесності;

· Розробка проектів та програм їхньої імплементації в Україні

     Заплановані види діяльності:

     Учасники візьмуть участь у лекціях експертів, семінарах, інтерактивних воркшопах, роботі в малих

Програма форуму

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*