logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Вер
2016

Економічний факультет: багата історія та наукове підгрунття

     Економічний факультет Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського має багату історію та потужне наукове підґрунтя. Витоки економічної освіти в МНУ імені В. О. Сухомлинського датуються 1971 р., адже саме в цей період була створена кафедра філософії та політичної економії, що виконувала роль економічного осередку в педагогічному виші, пізніше отримала назву політичної історії та політичної економії.

     У 2004 р. відкривається кафедра міжнародної економіки, що вперше набирає студентів економічної спеціальності. У 2009 р. в «Сухомлинці» створюється інститут економіки, управління та прикладної математики, що в 2010 р. стає поштовхом до створення факультету економіки.

     Науковий потенціал економічного факультету невпинно зростає, що засвідчує плеяда професорів. Постійно відбувається співпраця з практичними фахівцями у галузях підприємництва чи державного управління, проводяться науково-практичні семінари, круглі столи, міжнародні конференції і т.п.

     Нині активно функціонує студентське телебачення.

     Економічний факультет МНУ імені В. О. Сухомлинського дає потужний фундамент подальшої успішності студента та надає можливості самореалізації.

c5845eb35555

О. М. Рехтета

к.е.н., доцент економічного факультету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*