logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


936 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Вер
2016

Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток інноваційної діяльності в галузі технічних і фізико-математичних наук»

     22-24 вересня 2016 р. на механіко-математичному факультеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток інноваційної діяльності в галузі технічних і фізико-математичних наук».

     Із вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету В. Д. Будак і декан механіко-математичного факультету А. В. Овчаренко.

     Робота конференції відбувалася за такими напрямами: фізика конденсованого стану речовини; хімія конденсованих структурно-неоднорідних систем; геометричне, математичне та комп’ютерне моделювання явищ, систем і процесів; моделі та методи аналізу; проблеми професійної підготовки фахівців технічного та фізико-математичного напрямку; нові матеріали та технології.

     У конференції взяли участь більше ніж 150 учасників. Серед них були науковці з України (Київ, Миколаїв, Херсон, Дрогобич, Одеса, Полтава, Чернігів, Рівне, Чернівці, Кам’янець-Подільський, Дніпро, Тернопіль, Львів), а також представники Алжиру, Китаю, Молдови, Росії.

dsc_0053

dsc_0059

dsc_0065

dsc_0069

dsc_0088

Прес-центр механіко-математичного факультету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*