logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


30
Вер
2016

Медійна грамотність людей поважного віку

     19-21 вересня 2016 р. у приміщенні Науково-педагогічної бібліотеки відбувся тренінг на тему «Як боротись із маніпуляціями в медіа» в рамках проекту «Освіта протягом життя: медійна грамотність для людей поважного віку» за підтримки Громадської організації «Центр Поділля-Соціум» (м. Вінниця) та німецької неурядової організації «Німецьке об’єднання народних університетів» (DVV International) в Україні. Організатором тренінгу в місті Миколаєві виступила Громадська організація «Освітній центр «Університет третього віку», що успішно функціонує на базі кафедри соціальної роботи Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

     Тренінг допоміг людям поважного віку дізнатися про сучасний світ журналістики, види мас-медіа, прийоми маніпуляції у ЗМІ тощо. Учасники навчалися помічати приховану рекламу та пропаганду, маніпуляції, політичну рекламу, а також розпізнавати фейкову інформацію.

     Атмосфера була теплою та доброзичливою. Слухачі з великим задоволенням брали участь в обговоренні «гострих» питань, креативно та з гумором вирішували поставлені перед ними завдання.

img_2373

img_2392

img_20160919_123410

Прес-центр факультету педагогіки та психології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*