logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


967 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Лют
2015

День відкритих дверей у стінах Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського

Яка професія мені до душі? Фахівцем у якій галузі я хочу стати? Який університет дає якісну освіту? На такі запитання сьогодні шукають відповіді майбутні випускники шкіл.

Сьогодні Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського відкрив двері для майбутніх абітурієнтів, які бажають здобути вищу освіту.

Зорієнтувати теперішніх учнів у структурі роботи університету, організації навчального процесу, розкрити всі переваги та перспективи навчання і працевлаштування – головна ціль заходу «Абітурієнт – 2015».

До університету завітало близько 380 гостей з різних куточків Херсонської та Миколаївської областей: м. Миколаїв, м. Одеса, м. Южноукраїнськ, м. Первомайськ, м. Новий Буг, м. Очаків, м. Баштанка, м. Нова Одеса та ін.

Із привітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернулася заступник директора департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації Каськова Г. Л. та ректор Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського університету, професор. Будак В. Д., які розповіли про історію університету, традиції, життя та дозвілля студентів.

Відповідальний секретар приймальної комісії Завгородній А.В. ознайомив із правилами вступу та вступними випробуваннями.

Всі присутні мали змогу поспілкуватися з директорами інститутів, деканами факультетів та отримати детальнішу інформацію про обрані спеціальності.

Изображение 536

 

Изображение 539

Изображение 544

Изображение 545

Изображение 541

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*