logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


10
Жов
2016

Урочисте засідання Вченої ради університету

     До 103-ї річниці з дня заснування учительського інституту, нині – Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, а також 98-ї річниці з дня народження Василя Олександровича Сухомлинського відбулася урочисте засідання Вченої ради.

     Із вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету Валерій Дмитрович Будак: «Студентів і викладачів єднає спільне почуття любові до університету, якому виповнилося вже 103 роки. Звичайно не поважний вік, а вагомі досягнення складають заслужену славу нашому навчальному закладу. Сьогодні ми активно впроваджуємо в роботу ЗУ «Про вищу освіту», наші зусилля спрямовані на радикальні зміни навчального процесу, у науковій сфері спираємося на грантові дослідження, сподіваємося на активну академічну мобільність викладачів і студентів».

     Серед запрошених гостей директор департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації Алла Борисівна Веліховська, начальник управління освіти Миколаївської міської ради Ганна Іллівна Деркач, заступник голови Миколаївського обласного комітету працівників освіти і науки України Володимир Федорович Горощенко. Президія нагородила грамотами кращих студентів, викладачів і співробітників університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*