logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Жов
2016

Новий навчальний рік в університеті третього віку

     20 жовтня 2016 р. в приміщенні Науково-педагогічної бібліотеки відбулося урочисте відкриття шостого навчального року в освітньому центрі «Університет третього віку», що працює на базі кафедри соціальної роботи Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Цього року бажаючих вчитися було чимало – близько 120 студентів.

     Із вітальним словом до присутніх звернувся директор освітнього центру, завідувач кафедри соціальної роботи Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського М. М. Букач, зазначивши, що мета освітнього центру – адаптація старшого покоління до сучасного суспільного життя; підтримка фізичного та інтелектуального здоров’я, створення умов для спілкування та самореалізації. Микола Миколайович відмітив, що навчальна програма побудована з урахуванням бажань та інтересів слухачів і включає наступні напрями: психолого-педагогічний, комп’ютерно-інформаційний, філологічний, історичний, а також гуртки хорового співу, хореографії, паперового декору та ін.

     До привітань приєднався директор Департаменту праці та соціального захисту населення виконкому Миколаївської міської ради С. М. Бондаренко, згадавши історію створення УТВ і побажавши всім здоров’я та творчих успіхів.

     Директор Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації А. Б. Веліховська передала вітання від міського голови О. Ф. Сєнкевича та побажала, щоб у «студентів поважного віку» завжди так сяяли очі від щастя, як сьогодні.

     Голова Миколаївської обласної громадської організації волонтерів В. І. Редька побажала присутнім втілення всіх надій і бажань, з якими студенти прийшли на навчання.

     Всі студенти отримали студентські квитки. Яскраві художні виступи підготували студенти факультету педагогіки та психології спеціальностей «соціальна робота» та «музичне мистецтво».

sam_0668

sam_0724

sam_0744

sam_0763

Прес-центр факультету педагогіки та психології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*