logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


31
Жов
2016

Відзначення 72-ї річниці визволення України від фашистських загарбників в МНУ імені В. О. Сухомлинського

     28 жовтня 2016 р. в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбувся урочистий концерт до 72-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

     «72 роки минуло з того моменту, коли був звільнений останній клаптик нашої землі. Війна забрала багато смертей. Я впевнений, стільки ми будемо пам’ятати наших героїв – скільки вони будуть жити в наших серцях. Студентство та професорсько-викладацький колектив університету висловлює вдячність кожному ветерану за одвічний подвиг. Сьогодні в непростих умовах проведення АТО випускники та викладачі військової кафедри вкотре доводять, що є гідною зміною славних прадідів-захисників, відбиваючи напади ворога на кордонах України. Від імені ректорату хочу побажати мирного неба над головою, вірю в нашу перемогу. Слава Україні» – привітав присутніх академік НАПН України, ректор університету В. Д. Будак.

     Із вітальним словом до присутніх звернувся свідок тієї війни, голова Ради ветеранів університету, полковник запасу Ю. О. Грицай, пригадавши події того дня та емоції, що переповнювали.

     Хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих.

     Вихованці творчого центру «Естетика» підготували вокально-танцювальні композиції патріотичного характеру.

 

dsc_8535

dsc_8539

dsc_8563

dsc_8592

dsc_8638

dsc_8649

Редакція університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*