logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


09
Гру
2016

Тиждень циклової комісії

     Нещодавно в Коледжі МНУ імені В. О. Сухомлинського закінчився тиждень циклової комісії з управління та адміністрування. У рамках обраної тематики студенти спеціальностей «Фінанси та кредит» і «Бухгалтерський облік» презентували власні відеоролики, презентації та handmade на різні економічні теми.

     Студентки Я. Яніцька та А. Гулювата організували для першокурсників лекцію-диспут «Історія української гривні. Методи захисту купюр від підробок».

     Викладач-методист циклової комісії Коледжу І. Несен, старший викладач кафедри обліку і оподаткування університету Л. Мікрюкова разом із виконавчим директором з розвитку південного регіону ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» В. Чоларією провели бінарне лекційне заняття «Облік виробничих запасів» для студентів спеціальності «Бухгалтерський облік».

     Студенти змагалися в «Економічному батлі». Серед запрошених гостей – представник Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» Л. Анісім та викладачі економічного факультету МНУ імені В. О. Сухомлинського С. Січко та Л. Мікрюкова.

     Також відбувся круглий стіл «Особливості інтегрованого мислення фахівця в контексті компетентісного підходу в процесі вивчення обліково-економічних дисциплін» за участі кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування факультету економіки МНУ імені В.О. Сухомлинського І. Рудь, засновника та співвласника ТОВ «УкрТех-Інфо» І. Шаульського, начальника відділу Заводського районного центру зайнятості м. Миколаєва В. Гуляєва та студентів.

 

03j1pnkoayy

dsc_0444

dsc_0846

gigdmx4p2is

%d0%b1%d0%b0%d1%82%d0%bb

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*