logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


740 ДЕНЬ ВІЙНИ


14
Гру
2016

Участь наших студентів у міжнародному семінарі молодих науковців «Пам’ять про Другу світову війну в Україні та Німеччині»

     27-31 жовтня 2016 р. магістрант навчально-наукового інституту історії, політології та права МНУ імені В. О. Сухомлинського Степанова Вікторія взяла участь у семінарі Німецько-української комісії істориків «Пам’ять про Другу світову війну в Україні та Німеччині», що відбувся під керівництвом професора Мартіна Шульце Веселя (Мюнхенський університет Людвіґа-Максіміліана), доктора історичних наук, професора Поліни Барвінської (Одеський національний університет), приват-доцента, доктора Кая Штруве (Університет Галле, Німеччина) та координатора німецько-української комісії істориків Катерини Кудін. Семінар проводився у співпраці з Одеським національним університетом імені І. І. Мечникова в Одесі.

     Група учасників складалася з рівної кількості представників із Німеччини та України. Захід дублювався німецькою та українською мовами.

     Під час семінару учасники представляли власні дослідження: проекти дисертацій або магістерських робіт, де висвітлена тема Другої світової війни та відвідали місця пам’яті періоду Другої світової війни в Одесі.

 

Прес-центр ННІ історії, політології та права

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*