logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Чер
2020

МНУ-FEST стартує!

     Доброго дня, шановні абітурієнти! МНУ-FEST стартує! Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського радий вітати всіх на тижневій інтерактивній зустрічі.

     Наш університет під керівництвом ректора – Валерія Дмитровича Будака – тримає першість серед інших та завдяки багатовіковому досвіду надає високий рівень знань. Тому саме в Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського ти зможеш отримати майбутню професію своєї мрії!

     На базі нашого університету працює Освітній Центр «Крим-Україна» та є можливість отримати подвійний диплом – диплом МНУ імені В. О. Сухомлинського та європейського зразка.

     Кожен навчальний семестр університет зустрічав у своїх стінах абітурієнтів на різні спеціальності, і цей семестр не буде винятком. Ми проведемо зустріч із вами на сайті рідного університету.

     Загальнонаціональний карантин дав зрозуміти, наскільки важливим і яскравим є студентське життя. Отож, ми підготували не тільки корисну інформацію, але й хочемо занурити Вас у наші неймовірні будні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*