logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


18
Тра
2022

Сергій Гуссіді – Людина з полум’яним серцем і душею

     17 травня в бою за Україну загинув командир гранатометного взводу 90-го окремого аеробомільного батальйону Сергій Гуссіді.

     Лейтенант Сергій Гуссіді – громадський діяч, вчитель, заступник голови громадської організації «Асоціація інвалідів та учасників АТО». Випускник факультету спорту, фізичної та військової підготовки Миколаївського державного університету імені В. О. Сухомлинського. Після закінчення навчання у вищому навчальному закладі став і військовим запасу, і вчителем , і активним волонтером з військово-патріотичного виховання молоді.

     Сергій Миколайович – надзвичайно ініціативна людина. Впроджовж багатьох років брав активну участь у виховних заходах, конференціях, круглих столах, семінарах, які проходили на базі Центру військово-патріотичного виховання МНУ імені В. О. Сухомлинського.

     Більше 10 років  він вчителював у школі №6 м. Миколаєва, викладаючи предмет «Захист Вітчизни». Під час першого вторгнення рф у 2014 році відразу пішов до війська. Боронив Донецький аеропорт. Після повернення активно займався допомогою ветеранам АТО/ООС, продовжував вчителювання. З початком широкомасштабного вторгнення росії у лютому 2022 року знову став на захист Батьківщини.

     Сергій Гуссіді – це символ мужності, незламності та патріотизму! Він – «кіборг». Ще з початку свого військового шляху обрав собі позивний «Полум’я». І ми, українці, завжди пам’ятатимемо його героїзм та відвагу, і в серці понесемо його «полум’я» крізь роки.

     Болить душа, переповнює лють та нестерпний біль за молоде життя, яке Гуссіді Сергій Миколайович поклав за свою Батьківщину в боротьбі з російським агресором.

     Адміністрація, працівники, викладачі та студенти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського в глибокій жалобі з приводу смерті Сергія Миколайовича. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.

     Безмежна шана і світла пам’ять Герою! Вічний спокій його душі!

     Слава Україні! Героям Слава!


 

Спогади викладачів та випускників Університету про Сергія Гуссіді

 
 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*