logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Чер
2023

Вітаємо викладача природничого факультету Лелеку Віталія Миколайовича з перемогою у конкурсі підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників!

     Викладач природничого факультету Лелека Віталій Миколайович – доцент кафедри фізичної культури та спорту, доктор філософії у галузі освіти Миколаївського національного університету імені В.О.Сухомлинського одноосібно брав участь у розробці підручника для 10 класу «Захист України» (курс «Основи медичних знань») та метою подання його на конкурс і розгляд у МОН.

     Конкурс відбору підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2022-2023 роках (10 клас) тривав із 15 квітня до 08 травня 2023 року.

     Протоколом № 1 засідання Конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників (10 клас) від 17 травня 2023 року ухвалили пропонувати до переліку підручників 10 клас закладів загальної середньої освіти, які можуть видаватися за кошти державного бюджету («Захист України» (рівень стандарт, курс «Основи медичних знань», підручник для 10 класу, закладів загальної середньої освіти (авт. Лелека В.М.).

Презентація підручника

Протокол №1 засідання Конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників (10 клас) від 17 травня 2023 року

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*